Kadootje voor jou, van TUI en Selectair

Kadootje voor jou, van TUI en Selectair

Deel dit artikel

Laat jij je kinderen ook tevergeefs je telefoonnummer vanbuiten leren op vakantie? Of schrijf je met balpen je gegevens op hun hand? Je hoeft niet langer creatief te zijn om je kinderen op vakantie van je contactgegevens te voorzien. TUI en Selectair schenken jouw kids bij elke TUI boeking een supercool en oerdegelijk polsbandje voorzien van jouw contactgegevens.

Gratis polsbandje van TUI en Selectair

De naam van je kind en jouw telefoonnummer worden onuitwisbaar in het bandje gegraveerd. De SOS Naambandjes van Goedgemerkt zijn watervast en oersterk. Je kiest uit 3 verschillende formaten: 14 cm voor kinderen van 2 tot 4 jaar, 16 cm voor kinderen van 5 tot 8 jaar of 18 cm voor kinderen van 9 tot 12 jaar. De SOS Naambandjes zijn in 6 verschillende kleuren beschikbaar. Je kunt ze versieren met een symbooltje naar keuze. De symbooltjes worden voor de naam gegraveerd.

Hoe kun jij er eentje krijgen?

Door een vakantie uit het assortiment van TUI te boeken bij een Selectair reisagent. TUI en Selectair laten speciaal voor jouw kind (of kinderen) op maat gemaakte polsbandjes drukken, voorzien van hun naam en jouw telefoonnummer. Je kind mag zelf de kleur van het bandje én het symbooltje kiezen. Wedden dat ze het ook na de vakantie willen aanhouden? 

Kies dus snel jouw vakantie

Deze actie is geldig zolang de voorraad strekt. Kies dus snel jouw TUI vakantie bij een Selectair reisagent.

Voorwaarden

Alle TUI-boekingen met één of meerdere kinderen met vertrekdatum tot 8 november 2020 komen in aanmerking. Je krijgt een bandje voor elk kind jonger dan 12 jaar dat meegaat. Elk kind heeft recht op één polsbandje, zolang de voorraad strekt. Beide partijen behouden zich het recht voor om de actie op elk moment stop te zetten of te wijzigen, zonder schriftelijke opgave van reden.
 helpt je graag verder
 helpt je graag verder

helpt je graag verder

Selectair VDK Reizen

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Meulestraat 2
8730 Oedelem