Kadootje voor jou, van TUI en Selectair

Laat jij je kinderen ook tevergeefs je telefoonnummer vanbuiten leren op vakantie? Of schrijf je met balpen je gegevens op hun hand? Je hoeft niet langer creatief te zijn om je kinderen op vakantie van je contactgegevens te voorzien. TUI en Selectair schenken jouw kids bij elke TUI zomerboeking een supercool en oerdegelijk polsbandje voorzien van jouw contactgegevens.
Gratis polsbandje van TUI en Selectair

Gratis polsbandje van TUI en Selectair

De naam van je kind en jouw telefoonnummer worden onuitwisbaar in het bandje gegraveerd. De SOS Naambandjes van Goedgemerkt zijn watervast en oersterk. Je kiest uit 3 verschillende formaten: 14 cm voor kinderen van 2 tot 4 jaar, 16 cm voor kinderen van 5 tot 8 jaar of 18 cm voor kinderen van 9 tot 12 jaar. De SOS Naambandjes zijn in 6 verschillende kleuren beschikbaar. Je kunt ze versieren met een symbooltje naar keuze. De symbooltjes worden voor de naam gegraveerd.
Hoe kun jij er eentje krijgen?

Hoe kun jij er eentje krijgen?

Door een zomervakantie uit het assortiment van TUI te boeken bij een Selectair reisagent. TUI en Selectair laten speciaal voor jouw kind (of kinderen) op maat gemaakte polsbandjes drukken, voorzien van hun naam en jouw telefoonnummer. Je kind mag zelf de kleur van het bandje én het symbooltje kiezen. Wedden dat ze het ook na de vakantie willen aanhouden? En jij bent lekker gerust op het strand. Zo heeft iedereen een zorgeloze vakantie.
Kies dus snel je zomervakantie

Kies dus snel je zomervakantie


Deze actie is geldig zolang de voorraad strekt. Kies dus snel jouw zomervakantie bij een Selectair reisagent.
Info en voorwaarden vind je bij ons: jouw Selectair reisagent.

De voorwaarden:

Alle TUI-boekingen met één of meerdere kinderen met vertrekdatum tussen 4/04/2019 t.e.m. 3/11/2019 komen in aanmerking. Je krijgt een bandje voor elk kind jonger dan 12 jaar dat meegaat. Elk kind heeft recht op één polsbandje, zolang de voorraad strekt. Beide partijen behouden zich het recht voor om de actie op elk moment stop te zetten of te wijzigen, zonder schriftelijke opgave van reden.

Kies je Selectair reisagent.


zoeken

Geef een geldige postcode of locatie op.